Een camping in de buurt van het Veerse Meer

Wanneer u gaat kamperen op onze camping nabij het Veerse Meer valt er in de omgeving genoeg te beleven. Geniet van de prachtige natuur of ontdek de verschillende historische steden in de buurt van de camping, zoals Veere en Walcheren. Of u nu van een actieve vakantie houdt of liever cultuur opsnuift, bij onze camping in de buurt van het Veerse Meer zit u altijd goed.

Bezoek historisch Veere vanaf een camping nabij het Veerse Meer

Natuurlijk mag een bezoekje aan het mooie stadje Veere niet ontbreken, wanneer u kampeert op onze camping nabij het Veerse Meer. Veere ligt maar op een kleine 1.5 km van Minicamping Plantlust. U kunt heerlijk wandelen door de pittoreske straatjes en de historische gebouwen met hun mooie gevels bewonderen. Ook zijn er verschillende winkeltjes en restaurants te vinden en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Rondom Veere vindt u het prachtige Veerse Meer dat vanaf onze camping goed bereikbaar is.

Tal van activiteiten die u vanaf onze camping in Veere gemakkelijk bereikt

Vanaf onze camping Veere of Walcheren bezoeken, loont zich zeker. Naast de reeds genoemde mogelijkheden, kunt u ook een fijn en overzichtelijk zandstrandje aan de overkant van de haven van Veere bezoeken. Of ga langs bij de Stenen Beer en de Schotse Huizen. Wat dacht u daarnaast van het prachtige historische stadhuis of het beklimmen van de dom voor een mooi uitzicht? Of gaat uw voorkeur uit naar een wandelroute over de stadswallen van Veere waar u onderweg trekvlotjes tegenkomt? Er is genoeg te beleven rondom onze camping in Veere, nabij Walcheren!

Bezoek diverse markten in Walcheren en Veere vanaf onze camping

Het is ook mogelijk om diverse markten te bezoeken in Veere. Op deze markten vindt u onder andere een bakker met heerlijke warme broodjes. Elke dinsdag in juli en augustus is er een historische markt, die zeker het bezoeken waard is. Op de zaterdagen vindt u in Veere een vis- en versmarkt. Ook is het aan te raden om eens een oversteek te maken van Veere naar Kamperland met het fietspontje.

Ontdek Zeeland vanaf onze minicamping

Wilt u al het moois dat Zeeland heeft ontdekken vanaf een gezellige camping in Veere, nabij Walcheren? Reserveer nu een kampeerplaats of een luxe chalet en wees verzekerd van een plaats op onze camping. Wilt u meer weten over onze camping en de omgeving? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons wanneer u belt naar (+31) (0) 118 501805 of een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

stadje Veere
stadje Veere