Over ons..

 

Ciska: 

Meestal ben ik jullie eerste aanspreekpunt op de camping. Het ontvangen van gasten en het beantwoorden van vragen behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Mijn streven is om onze gasten een zo fijn mogelijke vakantie te bieden.

Ciska foto camping 

Ronny:

Vaak te vinden tussen de koeien en het verzorgen van de akkerbouwgewassen op het land, maar ook op de camping is er regelmatig wat te doen zoals grasmaaien en heggen snoeien.

 

 

Rosanne:

Ik studeer en heb partime een baan, vind het leuk om regelmatig te helpen op de boerderij en ben dan vaak te vinden op ons boerderijterras waar ik graag een bakje koffie voor jullie zet.

 IMG 3715 002 foto rosanne

Robin:

Ik volg een akkerbouwopleiding en ben graag op het land te vinden met de trekker of jullie zien mij ook wel op de zitmaaier

 IMG 7435 002 foto robin

Nienke:

Mij vind je regelmatig tussen de koeien en kalfjes waar ik ook een opleiding in volg. Maar ook help ik jullie aan een stukje vlees van ons eigen vleesvee in de boerderijwinkel op de camping.

 foto nienke theetuin

Lieke:

Ik zit op school maar in de vakanties vind ik het leuk om op te camping met andere kinderen te spelen die bij ons komen kamperen. Verder verzorg ik mijn pony Lowie.

 IMG 5785 002foto lieke