Ponyrijden en andere leuke activiteiten op Walcheren

Op onze camping in Veere, op het eiland Walcheren in Zeeland, kunt u diverse leuke activiteiten ondernemen zoals ponyrijden, toekijken bij het koeien melken en bloemen plukken in de akkerrand. Deze activiteiten zijn in het hoogseizoen. Zowel families als 55+’ers en iedereen ertussen vinden genoeg leuke activiteiten om te ondernemen. Minicamping Plantlust heeft voor iedereen wat wils!

 

Direct reserveren

 

Kom ponyrijden, kijk toe bij het koeien melken of kies voor een andere activiteit op onze camping op Walcheren in Zeeland

Naast het toekijken bij het melken van de koeien en ponyrijden, organiseren we nog talloze andere activiteiten bij onze camping op Walcheren in de provincie Zeeland. Zo hebben we in de zomermaanden een wekelijkse frietavond, waar wij voor alle gasten friet bakken van onze eigen aardappelen. Versere friet kunt u niet krijgen! Daarnaast is er een gezellige theetuin waar u van een heerlijke kop koffie en vers gebak geniet. Ook komt er regelmatig een ijsco op de camping en kunnen de kinderen zo nu en dan glijden op ingezeept plastic. Elk seizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Ontdek de prachtige waterrijke omgeving van de camping

Ook in de omgeving van onze camping is er genoeg te doen. Historische steden als Veere en Walcheren zijn op fietsafstand van de camping te vinden. Ook zijn er diverse fietsroutes door de waterrijke omgeving. U kunt dus voor een actieve, culturele of relaxte vakantie bij ons terecht. Natuurlijk kunt u hier ook een combinatie van maken. De keuze is aan u!

Reserveer nu een chalet of kampeerplaats!

Kom ponyrijden op pony Lowie of ga kijken hoe wij de koeien melken op onze camping op Walcheren in Zeeland. Er valt van alles te beleven. Reserveer nu een chalet of een kampeerplaats voor een onvergetelijke en gezellige vakantie in Zeeland. Dit doet u eenvoudig via de reserveermodule op onze site. Heeft u vragen over het ponyrijden, koeien melken of de andere activiteiten die we op onze camping op Walcheren (Zeeland) organiseren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 615 237 604 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..