Theeschenkerij met een heerlijk zonnig terras

Terras Plantlust is een gezellige theetuin gelegen bij onze camping in Veere, op het eiland Walcheren in Zeeland. Hier maken veel campinggasten gebruik van om te genieten van dat beetje extra! Theeschenkerij ligt tussen knooppunt route 62 en 34. Kom genieten van een verse kop koffie, cappuccino, of latte macchiato op ons zonnige terras. Probeer ook eens onze verschillende smaken losse thee, met natuurlijk een stuk huisgemaakte appeltaart of monchou. Aanrader is zeker onze zelfgemaakte ijsthee! En onze ijskoffie deluxe al eens geprobeerd, zeker doen!

 

Geniet van heerlijke streekproducten in de theetuin van onze camping op Walcheren

Vanaf het terras van onze theetuin heeft u zicht op de camping in Veere, op het eiland Walcheren in Zeeland. In het hoogseizoen serveren we hier dagelijks verse broodjes. Ook kunt u in onze theetuin terecht voor de verkoop van streekproducten, losse thee, zuivel, ijs en cadeaumanden. Al onze producten worden vers bereid. Zo bieden we onder andere vleespakketten aan van het vlees van onze eigen vleesvee. Nieuw Nieuw! vanaf 1 mei kunt u bij ons ook "los" verpakt vlees kopen.  In juli en augustus kunt u als campinggast of passant daarnaast op donderdagavond om 17.45 uur aanschuiven voor onze ambachtelijke friet. Deze friet wordt gemaakt van onze eigen geteelde aardappelen. Graag horen we op die dag of u ook aanschuift. Dan weten we hoeveel we moeten bereiden.

De theeschenkerij is bij mooi weer geopend

Of u nu alleen aanschuift, met een grote groep komt of iets daartussenin; wij heten u graag van harte welkom in de Theetuin van onze camping in Veere, op Walcheren. Grote groepen ontvangen wij regelmatig, maar een telefoontje of e-mail van tevoren is fijn. De theetuin in Zeeland is geopend bij mooi weer, wanneer de borden aan de weg staan. Tevens vindt u hier ook de receptie van de camping. Dus of u nu op onze camping verblijft of niet, kom gerust even langs!

Zondags gesloten muv Hemelvaart en Pinksterweekend!!!

Bezoek onze camping

Kom langs bij onze gezellige theetuin in Zeeland en probeer de heerlijke streekproducten die wij hier serveren. Wilt u ook op onze camping verblijven? Reserveer dan nu een kampeerplaats of chalet via de reserveermodule op onze site. Dan bent u verzekerd van een plaatsje. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze camping of theeschenkerij op Walcheren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 615 237 604 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Direct reserveren