Een gezellige boerderijcamping

Over de camping

 

Welkom op Minicamping Plantlust. Een zeer ruime boerderijcamping prachtig gelegen op loopafstand van het knusse stadje Veere. Wij bieden 25 ruime plaatsen aan met streekeigen beplanting. Elke plaats heeft 6 ampere stroom en is voorzien van een watertappunt. De camping is auto vrij, maar naast de camping zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. U bent van harte welkom om bij het koeien melken te komen kijken. Ook genieten hier vele actieve echtparen van hun vakantie, voel u welkom!

Heeft u zelf geen kampeermiddel? Dan hebben wij 2 luxe comfortabele chalets te huur voor 6 personen

Naast onze camping is er een bloemrijk terras met winkeltje! Kijk verder op onze site.

 

Zeer geschikt voor 55+

In de maanden mei en juni is het heerlijk genieten van de stilte en rust die er is op onze camping, vanaf de camping kan er fijn gefietst worden over de prachtige plattelandswegen.

Kindvriendelijk juli & augustus

Onze minicamping is uitermaat geschikt voor kinderen. De speeltoestellen staan in het midden van het kampeerveld zodat iedereen zicht heeft op de spelende kinderen.  In juli en augustus wordt er wekelijks verse friet gebakken van onze eigen aardappelen, u bent welkom om  aan  te schuiven! 

Uitvalbasis

Plantlust heeft de perfecte uitvalbasis en is centraal gelegen voor uitstapjes naar historisch Veere en Middelburg, en de stranden van Zoutelande, Domburg, Oostkapelle en Vrouwenpolder op fietsafstand, Of ga over de sluizen langs het Veerse Meer. En maak de oversteek met fiets/voetveer van Veere naar Kamperland. Kortom “Veere u moet er geweest zijn”

Bekijk een filmpje van onze camping