✔ Zeer ruime boerderijcamping  ✔ Auto vrije camping  ✔ Fietsafstand van Zeeuwse stranden

Dezelfde kwaliteit als van een SVR camping in Zeeland

Net als bij een SVR camping geniet u bij Minicamping Plantlust, gelegen op het eiland Walcheren, van een heerlijke kampeervakantie. Onze camping is aangesloten bij Vekabo, wat betekent dat we aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Wat onze camping in Zeeland gemeen heeft met SVR campings in Nederland, zijn prachtige kampeerplaatsen met veel ruimte die van alle gemakken voorzien zijn. De kampeerplaatsen beschikken over een stroominstallatie met 6 ampère stroom en een watertappunt. Daarnaast vindt u op deze ruime plaatsen enkel streekeigen beplanting, waardoor ze prachtig bij de rest van het landschap passen.

 

Direct reserveren

 

Net als bij een SVR camping in Zeeland organiseren we verschillende activiteiten

Een tweede overeenkomst met andere SVR campings in Nederland, is dat u op onze camping op het eiland Walcheren in Zeeland heerlijk kampeert bij de boer. U kunt ponyrijden, genieten van heerlijk gebak in onze theetuin of toekijken hoe wij de koeien melken. Wij zijn een kindvriendelijke camping. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen en er is een prachtige speelplaats. Deze bevindt zich in het midden van de camping, waardoor u goed toezicht kunt houden op uw spelende kinderen. Er is dus vermaak voor iedereen en u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Ontdek de prachtige waterrijke omgeving op de fiets

Net als bij vele andere SVR campings in Nederland, kunt u vanaf onze camping op Walcheren (Zeeland) diverse activiteiten ondernemen. Zo zijn het historische Veere en Vrouwenpolder met de fiets te bereiken. Ook zijn er diverse prachtige fietsroutes door de waterrijke omgeving. Er is dus genoeg te doen voor cultuurliefhebbers en sportievelingen. Wanneer u liever uitrust, kunt u natuurlijk ook op de camping blijven en uzelf laten verwennen in de theetuin of genieten van het prachtige landschap rondom de camping.

Kom kamperen op onze gezellige camping

Wilt u ook kamperen bij de boer? Reserveer dan eenvoudig een kampeerplaats of chalet bij Minicamping Plantlust via de reserveringsmodule op onze site. Net als bij SVR campings in Nederland, heeft onze camping op Walcheren in Zeeland u van alles te bieden. Ontdek al het moois op een steenworp afstand van de camping en geniet van een heerlijke vakantie in eigen land. Wilt u meer weten over onze camping of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 615 237 604 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..