Een gezellige boerderijcamping

Over de camping

Welkom op Minicamping Plantlust. Ee zeer ruime boerderijcamping prachtig gelegen op loopafstand van het knusse stadje Veere. Wij bieden 25 ruime plaatsen aan met streekeigen beplanting. Elke plaats heeft 6 ampere stroom en is voorzien van een watertappunt. De camping is auto vrij, maar naast de camping zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. U bent van harte welkom om bij het koeien melken te komen kijken. Ook genieten hier vele actieve echtparen van hun vakantie, voel u welkom!

Heeft u zelf geen kampeermiddel? Dan hebben wij een 2 luxe comfortabele chalets te huur voor 6 personen.

NIEUW medio april 2018: CHALET, LUXE, COMFORTABEL, geschikt voor 6 pers. Vraag naar de beschikbaarheid, binnenkort online te zien! 

 

Kindvriendelijk

Onze minicamping is uitermaat geschikt voor kinderen. De speeltoestellen staan in het midden van het kampeerveld zodat iedereen zicht heeft op de spelende kinderen.

Uitvalbasis

Plantlust heeft de perfecte uitvalbasis en is centraal gelegen voor uitstapjes naar historisch Veere en Middelburg, en stranden op fietsafstand, Of ga over de sluizen langs het Veerse Meer. En de oversteek met fiets/voetveer van Veere naar Kamperland. Kortom “Veere u moet er geweest zijn”

Bekijk een filmpje van onze camping