✔ Zeer ruime boerderijcamping  ✔ Auto vrije camping  ✔ Fietsafstand van Zeeuwse stranden

De gezelligste kindercamping van Zeeland

Wilt u gezellig met het hele gezin kamperen op een kindercamping in Zeeland? Of heeft u liever wat meer comfort en wilt u een chalet boeken? Het kan allebei bij Minicamping Plantlust. Onze camping beschikt over 25 ruime kampeerplaatsen met streekeigen beplanting en twee luxe chalets die van alle gemakken voorzien zijn.

Een kindercamping in Zeeland met talloze activiteiten voor kinderen

Op onze kindercamping in Zeeland valt voor kinderen meer dan genoeg te beleven. Er staan leuke speeltoestellen in het midden van de camping, zodat u uw spelende kinderen goed in de gaten kunt houden. In juli en augustus organiseren we verschillende extra activiteiten zoals glijden op ingezeept plastic en een frietavond met heerlijke verse friet. Ook kunnen de kinderen ponyrijden of meekijken bij het melken van de koeien.

Ook voor volwassenen valt er genoeg te beleven

Niet alleen kinderen vermaken zich prima op onze kindercamping in Zeeland, ook volwassenen kunnen hier heerlijk genieten. Bijvoorbeeld in de gezellige theetuin waar we heerlijke verse koffie, losse thee en zelfgemaakt gebak serveren. Hier vindt u ook een winkeltje waar we diverse streekproducten en cadeaumanden verkopen. Ook voor vers vlees van onze eigen koeien kunt u hier terecht.

Geniet van een heerlijke vakantie

Kom genieten van een heerlijke vakantie op onze kindercamping in Zeeland. Reserveer nu een kampeerplaats of chalet via de reserveermodule op onze site. Dan weet u zeker dat er plaats is op de data waarop u vakantie wilt vieren. Wilt u meer weten over de activiteiten die wij voor kinderen organiseren of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 615 237 604 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..